Galerie

Feedback

FEEDBACK 2012

 

Manuela Matei (comentariu trimis pe 9 August 2012 la ora 12:32)

Cu aproape o saptamana de intarziere (dupa ce Tabara s-a terminat si ne-am recuperate copiii), va transmit acest mesaj de multumire pentru tot ce ati facut privitor la organizarea taberei. Dupa cum spun copiii, se pare ca din an in an este din ce in ce mai bine, mai interesante activitatile si absolut totul,, super"(cum spun ei).

Va multumesc pentru tot.

 

Roxana Georgescu (comentariu trimis pe 8 August 2012, ora 09:36)

Tin sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru Andrei. S-a simtit foarte bine in tabara si a fost o alegere foarte buna transferul spre grupa celor mai mari. A avut foarte multe de invatat de la ei si s-a simtit si foarte bine. Mi-a spus ca l-ati incurajat la inceput. A capatat mai multa incredere si sper ca si emotiile sa si le gestioneze mai bine. Multumesc foarte mult. A fost o experienta foarte buna pentru Andrei. Va rog sa ne anuntati cand mai organizati astfel de tabere. Va rog sa multumiti si colegilor. L-au facut sa se simta aproape de ei.

 

Irene Dinu (comentariu trimis pe 6 August 2012, ora 10:38)

Multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti - dumneavoastra si intregii echipe. Sunteti niste oameni minunati.

 

Crina Tudorie (comentariu trimis pe 3 Septembrie 2012, ora 12:29)

Chiar daca a trecut mai mult timp de cand ne-am bucurat de zilele de la scoala de vara, doresc sa va multumesc din suflet pentru grija dvs. si modul in care s-a desfasurat aceasta Caravana. David a fost foarte incantat de experienta minunata si povesteste in continuu despre cunostintele pe care le-a dobandit.

 

Daniela Chiru (comentariu trimis pe 10 Septembrie 2012, ora 13:08)

Este al doilea an in care Iulia-Elena participa la aceast tip interactiv de scoala si deja dupa ce s-a intors, prima intrebare pe care mi-a pus-o a fost legata de varsta pana la care se poate participa Cred ca nu mai este necesar sa va spun cat de incantata s-a intors acasa. Fiind a doua data participanti au stiut la ce sa se astepte, pe ce sa puna mai mult accent, au socializat mult mai bine, s-au inchegat noi prietenii si au continuat cele anterioare. Experienta dumneavoastra si-a spus cuvantul inca o data. Tematica a fost mult mai incitanta si i-a tinut in priza. Cand copilul este multumumit, va dati seama ca si eu ca parinte sunt la fel.

Felicitari !

 

Vasile Popa (comentariu trimis pe 11 Septembtie 2012, ora 08:30)

Referitor "Scoala de vara de cunoastere 2012", am discutat cu copiii mei ( Popa Stefan Adrian si Popa Cristina), acestia au fost incantati , spun ca a fost frumos si instructiv si doresc sa  participe si in alti ani . Din partea noastra, a parintilor, va rog sa primiti multumiri pentru tot efortul pe care l-ati depus atat de dvs cat si de intrega echipa ce a fost implicata in acest proiect .

Inca o data multumim si va uram toate cele bune.

 

Adrian Badescu (comentariu trimis pe 12 Septembrie 2012, ora 10:01)

In primul rand vrem sa va multumim pentru informatiile legate de rezultatele obtinute de participanti in activitatile desfasurate, cat si pentru pozele si filmuletele realizate.

Pentru imbunatatirea permanenta a activitatii, va transmitem feedback-ul nostru, ca

parinti, cu privire la Scoala de Vara de Cunoastere 2012:

*Puncte forte: o initiativa laudabila, credem inedita, cu un rol important in descoperirea si dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa si de dezvoltare a dorintei de a obtine performanta si de a se face remarcati - foarte important faptul ca eforturile sunt rasplatite, o buna lectie pentru tineri.

*Puncte de imbunatatit: optimizarea timpului dedicat activitatilor - activitatile le-au ocupat aproape tot timpul zilei iar tinerii ar fi vrut sa socializeze mai mult. De asemenea, credem ca ar fi oportun si desfasurarea unor activitati in aer liber.

 

Alice Tabacu (comentariu trimis pe 12 Septembrie 2012, ora 10:25)

Adelina a fost foarte incantata, a fost prima ei tabara si mai vrea sa participe. Noi, parintii am fost foarte multumiti si cu siguranta va participa si anul viitor. Felicitari si pentru alegerea locatiei. Va multumim frumos pentru efortul depus si pentru tot ceea ce ati facut pentru copii nostri. Felicitari!

 

Monica Gheorghe (comentariu trimis pe 13 Septembrie 2012, ora 10:44)

In ceea ce ma priveste, eu ma declar multumita, imi pare bine ca si-a facut noi prieteni cu care tine legatura si sper ca la anul Miruna sa revina cu aceeasi placere in tabara.

 

Viorel Nedelcu (comentariu trimis pe 13 Septembrie 2012, ora 14:47)

Va multumesc pentru modul in care s-au desfasurat activitatile in Tabara de la Sinaia, personal am discutat cu fiul meu, Nedelcu Stefan Robert, in legatura cu aceasta tabara si as dori sa mai participe si la altele. Nu are decit de invatat multe lucruri utile pentru viata.

 

Cristina Roncea (comentariu trimis pe 14 Septembrie 2012, ora 13:08)

Va multumesc din suflet pentru efortul educational de o deosebita calitate pe care l-ati facut pentru copii nostri. Tabara a reprezentat un prim pas in viata de om independent a fiului meu si a fost facut cu placere, cu incredere si cu dorinta de a urma si altii... Astept cu nerabdare sa vad cum se va integra in viitoarele grupe de lucru si cred ca o sa aveti un partener pe termen lung!

De fapt mai multi, pentru ca ma ofer voluntar, daca pot sa va sustin initiativele cu ceva, iar Ana vine puternic din spate si abia asteapta sa mearga in tabara!

 

Elena Radu (comentariu trimis pe 16 Septembrie 2012, ora 19:12)

Crina a fost foarte multumita, dar se astepta sa fie asa ! In fiecare an este surprinsa de  tema si  in acelasi timp este incantata de provocare. Noi ca parinti va transmitem sa aveti cat mai multe realizari cu acesti copii deosebiti si va multumim pentru grija si daruirea pe care le-o oferiti!

 

Ruxandra Popescu (comentariu trimis pe 16 Septembrie 2012, ora 21:26)

Va multumesc din suflet pentru ocazia de a participa la acest eveniment EXTRAORDINAR. FELICITARI pentru organizarea impecabila, efortul sustinut, subiectele interesante (foarte multa informatie noua). Pozele si filmele confirma profesionalismul cu care a fost organizata tabara. Am inteles (numai din descrierile lui Tudor) ca a fost totul incitant, atragator, interesant si captivant.

Recomandari : activitatile le-au ocupat foarte mult timp si Tudor si-ar fi dorit activitati in aer liber, trasee pe munte si experimente (activitati practice). Am propune durata taberei sa fie mai mare (citez : "cand ne-am obisnuit mai bine, a trebuit sa plecam).

Cel mai bun feed - back este faptul ca isi doreste sa mai participe si anul viitor si nu numai. Asteapta si alte activitati de acest gen. Mai mult isi doreste sa faca parte din echipa de organizatori. FELICITARI tuturor! REUSITA tabara.

 

Anca Colceru (comentariu trimis pe 16 Septembrie 2012, ora 9:22)

Va felicit in calitate de parinte pentru aceasta activitate "Scoala de Vara de Cunoastere ". Copiii au venit foarte incantati de toate activitatile ce s-au desfasurat in tabara, au retinut informatii noi transmise cu profesionalism de coordonatorii acestui proiect. Singura dezamagire a fost timpul scurt petrecut aceasta scoala.

 

Cornelia Irimia (comentariu trimis pe 18 Septembrie 2012, ora 14:20)

Ca si in anii trecuti parerea mea este ca faceti un lucru extraordinar cu acesti copii si sunt foarte multumita ca Ilinca poate sa va fie alaturi.

Numai cuvinte de lauda am pentru tot ce s-a intamplat in acele cinci zile: locatia a fost una minunata; modul in care au fost intampinati copii; sala de curs (in care s-au adus imaginile taberei de anul trecut); echipele de organizatori care i-au indrumat cu multa rabdare si cu zambetul pe buze; modul in care copii au fost implicati imediat in activitatea taberei; faptul ca sunt invatati in permanenta importanta lucrului in echipa; subiectele tratate in tabara - multe noi pentru ei si foarte interesante; recompensarea implicarii lor ( Ilinca este foarte incantata ca a reusit sa castige mai multi banuti in acest an fata de anul trecut)

Felicitari pentru profesionalismul de care inca o data ati dat dovada! Imi doresc ca Ilinca sa petreaca cat mai mult timp in preajma unor oameni ca dumneavoastra iar singurul meu regret este ca nu sunt alocate decat cinci zile acestei tabere. Daca in viitor aveti nevoie de ajutoare pentru un proiect mi-as dori ca Ilinca sa va fie alaturi.

Va doresc numai bine !

 

Madalina Mindrican (comentariu trimis pe 18 Septembrie 2012, ora 16:48)

In ceea ce ma priveste consider ca faceti o treaba foarte buna pentru ca:

- aduceti impreuna copiii nostri si prin intermediul dumneavoastra se descopera;

- mediul in care se intampla totul este mai mult decat ok;

- invata/descopera lucruri absolut interesante;

- nu mi-am facut nici o grija in privinta supravegherii, cazarii si mesei deoarece stiam ca nu am niciun motiv (conditii de 5 stele pe toate planurile) si am totdeauna incredere in copiii mei

- am pus si noi ca parinti alaturi de dumneavoastra inca o caramida la cresterea

frumoasa a copiilor.

Va doresc sa mai initiati proiecte cel putin la fel de interesante si de constructive si succesul pentru ele sigur o sa vina la pachet.

 

Denisa Baitoc (comentariu trimis pe 20 Septembrie 2012, ora 17:26)

In primul rand tin sa va felicit in calitate de parinte pentru modul de organizare a Scolii de vara luand in calcul impresiile lui Stefan si felul ,,schimbat" in care a venit din tabara. Ce pot sa sper eu, este sa reusesc sa-l mai trimit si anul viitor in tabara, sper ca anul acesta sa ia premii la concursuri avizate de Minister pentru a putea intra in competitia , Olimpicii", este cam greu dar avand in vedere ca are un examen de dat ar trebui sa faca fata cu brio unei olimpiade atata timp cat vrea sa ia examenul cu o nota mare.

Va multumesc inca odata pentru sansa pe care i-ati acordat-o.

 

Iulian Mocanu (comentariu trimis pe 23 Septembrie 2012, ora 19:27)

Va multumim pentru ce ati facut la Scoala de vara de cunoastere. Am ramas surprins de cate lucruri interesante au discutat.

Este o idee excelenta.

 

Crina Tudore (comentariu trimis pe 18 Septembrie 2012, ora 9:39)

Multumim frumos pentru tot ce ati facut pentru noi.

 

Sidonia Balmau (comentariu trimis pe 2 Octombrie 2012, ora 9:27)

Din ce mi-a povestit Radu, mi-am dat seama ca Scoala de vara este un eveniment important in viata lui. Este un antrenament extraordinar pentru gandire si creativitate si o provocare pentru el. Cu bucurie, am observat plusuri la cresterea increderii in sine si invingerea timiditatii precum si dobandirea de abilitati de comunicare in public. Pentru mine este foarte important ca in cadrul Scolii de vara interactioneaza cu oameni inteligenti si ca intra in contact cu domenii de top ale stiintei si tehnicii.

De aceea va multumesc ca ati initiat acest proiect  si va urez mult succes in continuare.